Clinică.ro
Promovare Clinica privata, promovare clinica stomatologica, informatii medicale, promovare dentist, stiri medicale

Care sunt avantajele aparatului dentar fix?

0

Pentru a avea dinti frumosi si drepti, multi copii si adulti se supun unei forme de tratament ortodontic. In afara de aspectul estetic, dintii deformati pot cauza multe alte probleme. Dintii deformati sunt mai greu de curatat, astfel ca tendinta de a avea carii si boli ale gingiilor creste. Atunci cand dintii nu sunt bine inchisi, pot aparea probleme cu articulatia maxilarului si cu muschii care misca maxilarul. Deformarile dintilor cauzeaza deci si probleme de vorbire, iar unele sunete nu pot fi produse corect.

Aceste probleme pot fi evitate sau tratate cu ajutorul unui aparat dentar ieftin, care sa fie adaptat la nevoile si problemele dentare ale pacientilor. Prin urmare, nu este necesar sa se apeleze la cele mai noi si mai performante astfel de dispozitive medicale de corectare a pozitiei dintilor, deoarece si clasicul aparat dentar fix, cu bracheti, a evoluat foarte mult, pentru a fi cat mai discret si mai eficient, la costuri reduse.

Desi diversitatea de aparate ortodontice este una mare, care cuprinde atat aparate dentare fixe, cat si mobile, unele dintre cele mai populare tipuri se mentin aparatele dentare clasice, un astfel de tratament ortodontic putand fi realizat si in cadrul cabinetelor Elveto Dent, o clinica stomatologica din sectorul 2. Popularitatea acestora se datoreaza numeroaselor avantaje pe care le au, cum ar fi:

  1. Aparatul ortodontic fix este un aparat dentar ieftin

Aparatul dentar fix, cu bracheti, este unul dintre cele mai ieftine tipuri de tratament ortodontic pentru corectarea pozitiei dintilor. Motiv pentru care pacienti de toate varstele si din orice categorie sociala poate beneficia de un astfel de tratament, pentru a-si recupera sanatatea dentara si frumusetea zambetului.

Aparat dentar ieftin | clinica stomatologica din sectorul 2 | Elveto-Dent.ro

Aparat dentar ieftin

  1. Poate fi realizat din diferite materiale

Cu toate ca cel mai cunoscut tip de aparat dentar fix este cel metalic, in prezent acesta poate fi realizat si din alte materiale, datorita carora este mai discret si chiar mai usor de purtat. De exemplu, la clinica Elveto-Dent.ro pot fi gasite astfel de aparate dentare realizate din ceramica sau safir.

Exista insa si unele dezavantaje pentru care oamenii se tem de un astfel de dispozitiv stomatologic, cum ar fi durerea asociata primelor zile dupa montare sau procesul compelx de ingrijire. De aceea, consultarea cu medicul ortodont este esentiala.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.