Clinică.ro
Promovare Clinica privata, promovare clinica stomatologica, informatii medicale, promovare dentist, stiri medicale

Tipuri de servicii stomatologice oferite de Elveto Dent

0

Elveto Dent este o clinică stomatologică de top din București, care oferă o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate.

Cu o echipă de medici specializați și folosind cele mai noi tehnologii și materiale, aceasta se străduiește să ofere pacienților săi cele mai bune soluții pentru orice tip de problemă stomatologică.

Iată câteva dintre principalele tipuri de servicii stomatologice oferite de clinica dentara Elveto Dent:

  • Implanturi dentare: este specializată în tratamentul cu implanturi dentare, care reprezintă o soluție durabilă și estetică pentru înlocuirea dinților lipsă. Consultația, planificarea tratamentului, anestezia, procedura de implantare și sutura sunt toate aspecte pe care medicii le gestionează cu pricepere și atenție.

  • Coroane dentare: pentru pacienții care necesită restaurarea unor dinți afectați sau fragili, Elveto Dent oferă servicii de coroane dentare. Aceste lucrări protetice acoperă zona vizibilă a dintilor, restabilindu-le structura și funcționalitatea.

  • Extractie dentara: realizează extractii dentare, inclusiv extractii de masele de minte si aditii osoase, având grijă de confortul și siguranța pacienților în timpul procedurilor.

  • Detartraj: pentru menținerea unei igiene orale sănătoase, oferă servicii de detartraj cu ultrasunete, periaj profesional și fluorizare. Aceste proceduri ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene și prevenirea apariției cariilor și a bolilor gingivale.

  • Fatete dentare: pentru pacienții care doresc să își îmbunătățească aspectul zâmbetului, Elveto-Dent.ro oferă servicii de aplicare a fatetelor dentare. Acestea reprezintă o soluție excelentă pentru a acoperi imperfecțiunile estetice ale dinților, cum ar fi petele, fisurile sau forma incorectă.

  • Aparate dentare: atât copiii, cât și adulții pot beneficia de tratamentul ortodontic cu aparate dentare. Oferă soluții personalizate pentru alinierea dinților și corectarea malocluziilor. Cabinetul stomatologic dispune de aparate dentare tradiționale, dar și de opțiuni moderne, precum aparatele dentare invizibile.

  • Parodontologie: pentru pacienții cu probleme parodontale, precum gingivită sau boala parodontală, Elveto Dent oferă servicii de parodontologie. Echipa de medici specializați va gestiona diagnosticul și tratamentul în mod eficient, pentru a întări sănătatea gingiilor și a tesuturilor de suport ale dinților.

  • Endodontie: Elveto Dent oferă servicii de endodontie pentru tratarea bolilor pulpei dentare și a nervului dinților. Echipa de medici stomatologi specializați în endodonție va utiliza tehnici avansate și instrumente moderne pentru a trata eficient orice problemă din acest domeniu.

  • Albire dentara: pentru pacienții care doresc să-și îmbunătățească aspectul zâmbetului prin albirea dinților, oferă servicii de albire dentară cu sistemul Philips Zoom 2. Procedura de albire este sigură și eficientă și poate fi realizată în cadrul clinicii sub supravegherea specialiștilor.

  • Proteze dentare: pentru pacienții care necesită înlocuirea dinților lipsă, Elveto-Dent.ro oferă servicii de realizare a protezelor dentare. Aceste lucrări protetice mobile sunt concepute pentru a înlocui dinții lipsă și a restabili funcționalitatea și aspectul natural al zâmbetului.

Clinica dentara Elveto Dent | Elveto-Dent.ro

Clinica dentara Elveto Dent

Elveto Dent garantează succesul tratamentelor prin utilizarea de echipamente de ultimă generație, materiale de înaltă calitate și proceduri de sterilizare riguroase. Pentru a asigura confortul pacienților, clinica acceptă plata în rate și oferă o garanție pe termen lung pentru multe dintre tratamentele efectuate.

Pentru oricare dintre aceste servicii stomatologice, pacienții pot programa cu ușurință o consultație prin intermediul website-ului sau prin contactul telefonic. Echipa de profesioniști de la Elveto-Dent.ro este dedicată oferirii celei mai bune îngrijiri stomatologice și asigură pacienților o experiență plăcută și rezultate de calitate superioară.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.