Clinică.ro
Promovare Clinica privata, promovare clinica stomatologica, informatii medicale, promovare dentist, stiri medicale

Principalele motive pentru care oamenii inca se tem sa merga intr-un cabinet stomatologic

In cadrul clinicii Elveto-Dent.ro exista medici dentisti specializati in endodontie, pentru cazurile complexe, cand medicul stomatolog generalist recomanda interventia unui specialist.

0

Teama de stomatolog este, in continuare, una foarte raspandita in randul romanilor, desi tehnicile si aparatura medicala s-au modernizat foarte mult in ultimii ani, astfel incat durerea resimtita in timpul tratamentelor stomatologice sa fie minima sau chiar absenta.

In plus si clinicile stomatologice sunt mai numeroase si mai bine dotate, cu tehnologie de ultima generatie, pentru a putea oferi pacientilor lor tratamente moderne si fara durere. In aceasta situatie se afla si un cabinet stomatologic din Iancului, Elveto Dent, care este una dintre cele mai performante, situandu-se la nivelul clinilor dentare europene.

Cu toate acestea, romanii sustin ca inca le este teama sa mearga la stomatolog, printre cele mai des invocate motive fiind:

  • Extractiile dentare

Desi medicii stomatologi apeleaza la extractia dentara ca la o ultima solutie pentru rezolvarea unor probleme din cavitatea bucala si eliminarea surselor de infectie, aceasta poate fi necesara in momentul in care pacientii amana consultul stomatologic pana cand problemele dentare cu care se confrunta s-au complicat.

De asemenea, in cazul molarului de minte poate fi necesara extractia dentara, deoarece este unul dintre dintii care pot provoca numeroase probleme, chiar si atunci cand erupe corect. De aceea, multi bucuresteni apeleaza la serviciul de extractie masea de minte in sectorul 2, la clinica Elveto Dent.

  • Tratamentele endodontice efectuate in cabinetul stomatologic

Tratamentele endodontice sunt asa-cunoscutele tratamente de canal, in care pulpa dentara este inflamata sau afectate de infectie, caz in care trebuie sa se curete canalul radicular, sa se aplice un tratament si, ulterior, sa fie obturat, pentru a preveni reinfectarea zonei. Tot acest proces poate parea dureros, tinand cont ca se intervine la nivelul nervului dintelui, motiv pentru care oamenii se tem sa apeleze la ajutorul medicului dentist.

Cabinet stomatologic din Iancului | extractie masea de minte in sectorul 2 | Elveto-Dent.ro

Cabinet stomatologic din Iancului

In cadrul clinicii Elveto-Dent.ro exista medici dentisti specializati in endodontie, pentru cazurile complexe, cand medicul stomatolog generalist recomanda interventia unui specialist.

Trebuie retinut insa ca niciun tratament stomatologic nu mai este insotit de durere, pacientul resimtind cel mult un disconfort, deoarece exista diferite tipuri de anestezie, care au rolul de a amorti simturile acestuia in zona asupra careia se intervine.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.