Clinică.ro
Promovare Clinica privata, promovare clinica stomatologica, informatii medicale, promovare dentist, stiri medicale

Albirea dintilor – cum se poate obtine?

Albirea dintilor reprezinta o metoda practica pentru multi oameni al caror pigment natural este mai inchis la culoare. Albirea dintilor este o tehnica cu scopuri estetice, desi este un tratament care s-a pozitionat ca unul dintre cele mai solicitate in ultimii ani, este un tratament care a avut inceptul in secolele al XVI-lea și al XVIII-lea

0

Albirea dintilor reprezinta o metoda practica pentru multi oameni al caror pigment natural este mai inchis la culoare. Albirea dintilor este o tehnica cu scopuri estetice, desi este un tratament care s-a pozitionat ca unul dintre cele mai solicitate in ultimii ani, este un tratament care a avut inceptul in secolele al XVI-lea și al XVIII-lea. Tratamentele au constat in albirea dintilor prin urina (suna ciudat), alte metode au constat în expunerea dintilor la smirghel metalic si apoi albirea dintilor cu acizi azotici.

Metodele au evoluat, in jurul anului 1930 folosindu-se peroxidul de hidrogen combinat cu caldura. Nimeni nu se indoieste ca traim intr-o societate a imaginii, in care avem uneori nevoia de confirmare. O imagine care este formata din toate aspectele corpului și ale hainelor noastre, incepand desigur cu zambetul nostru. Este un instrument important care ne ajuta sa ii convingem pe ceilalti de puterea noastra.

Curatarea profesionala intr-un cabinet stomatologic poate elimina majoritatea petelor externe cauzate de alimente sau tutun. Folosirea unei paste de dinti de albire poate ajuta, de asemenea, la eliminarea acestor pete superficiale intre vizitele la stomatolog. Daca petele sunt prezente de ani de zile, poate fi necesara albirea profesionala pentru a indeparta cele mai dure pete.

Albirea dintilor se poate realiza in mai multe feluri

Albirea chimica se poate face in cabinetul stomatologic sau acasa cu produsele pe care le obtineti de la medicul stomatolog. Ambele metode folosesc geluri care oxideaza petele. Poate fi obisnuit ca dintii sa tolereze o usoara sensibilitate in procesul de albire.
Tratamentul la domiciliu este o varianta. De obicei, contine o solutie de peroxid de carbamida de 10 pana la 15%. Este foarte eficient daca este efectuat sub supravegherea unui dentist. De asemenea, sunt utilizate solutii de periaj mai concentrate, care sunt lasate timp de 30 de secunde, 15 zile, rezultatele fiind sigure și eficiente.

Tratamentul de albire a dintilor este un tratament complet nedureros, este estetic, usor si economic. Realizarea unui tratament de albire a dintilor este pe deplin accesibila, in plus, orice dentist poate efectua o albire a dintilor, cu materialele adecvate si garantate. Va puteti bucura de dinti sanatosi si albi.

Rezultatele sale sunt optime și pot fi văzute în prima sesiune, acesta fiind unul dintre marile beneficii ale acestui tratament estetic. Este un proces care este garantat, in prima sesiune veti observa schimbarea nuantei smaltului. Daca urmati instructiunile stomatologului in tratament, nu veti fi expus niciunui risc, albirea nu afecteaza duritatea dintilor. O alta varianta ar fi apelarea la fatete, dar trebuie aleasa culoarea cu moderatie, pentru a putea fi privite si de restul lumii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.