Clinică.ro
Promovare Clinica privata, promovare clinica stomatologica, informatii medicale, promovare dentist, stiri medicale

Cum decurge procedura de inserare a implantului dentar?

Pacientii care isi doresc sa beneficieze de serviciul de implantologie, pot apela oricand la Elveto-Dent.ro, un cabinet dentar aflat in Bucuresti, sectorul 2.

0

Inserarea implantului dentar este o procedura care necesita un nivel ridicat de experienta din partea medicului dentist, care trebuie sa efectueze toti pasii necesari pentru o lucrare reusita. Implantul dentar este o modalitate prin care pacientul poate sa-si inlocuiasca dintii pierduti, astfel incat sa se bucure de o structura dentara completa.

Pacientii care vor sa isi aplice un implant dentar in Bucuresti, pot apela cu incredere la clinica Elveto Dent, amplasata in sectorul 2 si care ofera multiple servicii stomatologice.

6 etape de inserare a implantului dentar

1. Consultatia stomatologica

Inainte de inceperea procedurii de implantologie, este necesar ca pacientul sa mearga la un cabinet dentar pentru a beneficia de o consultatie profesionala. Una dintre variantele la care poate sa apeleze este clinica stomatologica din sector 2, Elveto Dent.

2. Efectuarea analizelor de sange corespunzatoare

Exista anumite probleme de sanatate care pot ingreuna procesul de aplicare a implantului, cum ar fi cele de coagulare a sangelui. Astfel, stomatologul trebuie sa cunoasca de dinainte cu care situatie se confrunta, pentru a nu fi luat prin surprindere chiar in timpul procedurii.

3. Curatarea adecvata a cavitatii orale

Inainte de procedura, medicul dentist trebuie sa se ocupe de procesul de curatare a cavitatii orale de potentiale bacterii, pentru a nu exista riscul de contaminare cu diversi microbi patogeni.

4. Aplicarea implantului dentar

Implantul dentar se insereaza chiar in os, printr-o interventie chirurgicala care nu provoaca durere pacientului.

5. Vindecarea

Perioada de vindecare variaza de la un pacient la altul, in care acesta trebuie sa respecte in detaliu toate indicatiile oferite de medicul stomatolog. Nu trebuie sa fumeze deloc, ci trebuie sa urmeze un tratament care ajuta la o perioada de recuperare rapida si fara durere.

Implant dentar in Bucuresti | clinica stomatologica din sector 2 | Elveto-Dent.ro

Implant dentar in Bucuresti

6. Efect permanent

Vestea buna este ca implantul dentar are un efect permanent, imprumutand din comportamentul dintilor naturali si fiind o lucrare definitiva.

Pacientii care isi doresc sa beneficieze de serviciul de implantologie, pot apela oricand la Elveto-Dent.ro, un cabinet dentar aflat in Bucuresti, sectorul 2.

Prin urmare, aplicarea implantului dentar este o procedura stomatologica utila pentru pacientii care si-au pierdut un dinte, pentru a se bucura de o structura dentara completa si sanatoasa.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.