Clinică.ro
Promovare Clinica privata, promovare clinica stomatologica, informatii medicale, promovare dentist, stiri medicale

Accesorii utile persoanelor imobilizate la pat

Aceste accesorii atat de utile in cazul persoanelor imobilizate la pat se pot achizitiona de pe site-ul MagazinulOrtopedic.ro. Produsele sunt de calitate superioara si sunt realizate cu scopul de a imbunatati calitatea vietii pacientilor si de a usura munca ingrijitorilor.

0

Ingrijirea bolnavului imobilizat la pat poate fi o adevarata provocare. Cu accesoriile potrivite, insa, munca va fi mult diminuata si confortul pacientului sporit. Din fericire, producatorii ofera produse adaptate, utilizand materiale rezistente, dar si usor de manevrat, pentru un confort sporit de ambele parti: pacient si ingrijitor.

Saltele antiescare imbunatatesc circulatia sangvina in piele

Escarele sunt cruste care se formeaza pe piele din cauza mentinerii corpului intr-o pozitie neschimbata pe o perioada lunga. In timp, se poate ajunge la moartea tesutului afectat, din cauza ca nu este irigat suficient cu sange.

Aceasta este o problema destul de des intalnita in cazul pacientilor imobilizati la pat, iar pentru prevenirea ei este nevoie sa se utilizeze o saltea antiescare. Aceasta imbunatateste circulatia sangvina la nivelul pielii prevenind aparitia escarelor sau dezvoltarea escarelor deja formate. In acest ultim caz, se va completa utilizarea produsului cu un tratament corespunzator prescris de medicul specialist.

Scaun wc de camera – perfect pentru bolnavi si batrani

Un scaun wc de camera este util zi de zi si noapte de noapte in cazul batranilor cu mobilitate redusa sau al persoanelor imobilizate. Acesta este un dispozitiv medical construit solid, avand in general un cadru din otel. Fiind pliabil, se poate depozita usor, dar si deplasa oriunde este nevoie de el – langa pat sau in orice loc din camera.

Un alt avantaj pe care il prezinta este ca se poate regla in functie de inaltimea utilizatorului, iar picioarele sunt dotate cu capace din cauciuc, pentru a nu derapa pe diverse suprafete.

Saltea antiescare | scaun wc de camera | MagazinulOrtopedic.ro

saltea antiescare

Colacul si capacul sau sunt de regula realizate din materiale plastice, fiind detasabile pentru a fi curatate si igienizate usor. Vasul care colecteaza urina si fecalele este de asemenea detasabil, necesitand utilizarea de saci menajeri.

Aceste accesorii atat de utile in cazul persoanelor imobilizate la pat se pot achizitiona de pe site-ul MagazinulOrtopedic.ro. Produsele sunt de calitate superioara si sunt realizate cu scopul de a imbunatati calitatea vietii pacientilor si de a usura munca ingrijitorilor.

Produsele se vor achizitiona tinandu-se cont de mai multe criterii, dar, in special, de greutatea pacientilor si necesitatile lor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.