Clinică.ro
Promovare Clinica privata, promovare clinica stomatologica, informatii medicale, promovare dentist, stiri medicale

Albirea dentara si detartrajul dentar iti asigura un zambet de vedeta

Cei care vor sa afle mai multe detalii pot accesa cu incredere site-ul CabinetStomatologicSector2.ro si pot afla cu lux de amanunte cum se realizeaza tratamentul de albire si care sunt costurile generale pe care un pacient trebuie sa le suporte

0

A avea dintii albi si curati a devenit o normalitate in randul tinerilor care frecventeaza cabinetele stomatologice in cautarea unui zambet perfect, solicitand detartraj dentar sau albire dentara. Se stie ca o dantura impecabila reprezinta o carte de vizita si este primul lucru pe care interlocutorul il remarca intr-o conversatie. Nu doar vedetele de peste ocean sunt in cautarea unor dinti perfecti si a unui zambet larg, ci si oamenii obisnuiti care au incredere in propriile forte.

O astfel de procedura a ajuns sa fie una dintre cele mai cautate in stomatologii, acolo unde pacientii primesc consiliere din partea medicului dentist pentru a alege cea mai buna varianta.

Ce presupune albirea dentara

De regula, albirea dentara se realizeaza intr-o singura sedinta si nu este deloc dureroasa. Se poate resimti insa un discomfort si o sensibilitate la nivelul dintilor in zilele urmatoare, insa nu sunt de lunga durata. Dintii se pot albi cu pana la 3-4 nuante, in functie de preferintele fiecarui pacient, dar medicii recomanda o nuanta cat mai naturala si apropiata de cea a dintelui pentru un aspect placut.

Pentru ca rezultatul obtinut in cabinetul medicului stomatolog sa tina cat mai mult timp, pacientii trebuie sa urmeze cateva reguli simple, aplicabile de altfel oricarui om care isi doreste sa aiba un zambet curat si o respiratie proaspata. In primul rand, este absolut necesara realizarea unui periaj corect de cel putin doua ori de zi. Dusul bucal si ata dentara ar trebui sa devina o normalitate pentru ca ajuta la indepartarea resturilor de mancare din locurile greu accesibile.

Detartraj in Colentina | Detartraj dentar | CabinetStomatologicSector2.ro

detartraj in Colentina

De asemenea, ar trebui evitate pe cat posibil alimentele care pot pata smaltul dintilor asa cum este cafeaua, vinul sau bauturile carbogazoase. Cei care vor sa afle mai multe detalii pot accesa cu incredere site-ul https://cabinetstomatologicsector2.ro si pot afla cu lux de amanunte cum se realizeaza tratamentul de albire si care sunt costurile generale pe care un pacient trebuie sa le suporte.

Pentru o buna sanatate orala, ar trebui efectuat un control anual pentru ca doar asa pot fi depistate eventualele probleme, asa cum sunt cariile sau depunerile de tartru. Orice medic de la clinica aterior mentionata recomanda efectuarea unui detartraj in Colentina cel putin odata pe an pentru a avea o gingie cat mai sanatoasa si niste dinti cat mai curati.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.