Clinică.ro
Promovare Clinica privata, promovare clinica stomatologica, informatii medicale, promovare dentist, stiri medicale

Avantaje importante pentru pacientii care aleg implant dentar in Bucuresti

Specialistii de la Elveto-dent.ro prezinta toate avantajele implanturilor dentare, pentru care acestea sut atat de cautate si de apreciate.

0

Sunt tot mai multi pacienti care apeleaza la implant dentar in Bucuresti din motive estetice si functionale, implanturile fiind cele mai moderne solutii pentru a recupera functionalitatea completa a cavitatii bucale. Specialistii de la Elveto-dent.ro prezinta toate avantajele implanturilor dentare, pentru care acestea sut atat de cautate si de apreciate.

Avantaje implant dentar in Bucuresti

Motivul pentru care foarte multi pacienti vin in clinica stomatologica din Sector 2, Elveto Dent pentru implanturi dentare este confortul in primul rand. Pentru a restabili confortul functional prin depasirea dificultatilor de mestecat si vorbire, implanturile sunt solutia premium.

Fiind mai stabile decat alternativele mobile, implanturile garanteaza o mai buna functie masticatorie si astfel faciliteaza digestia alimentelor. De asemenea, permit pronuntarea corecta si normala a cuvintelor.

Rezultate esteticce foarte bune

Implanturile inlocuiesc unul sau mai multi dinti prin integrarea armonioasa in gura si adaptarea optima la gingie. Implanturile arata identic cu dintii naturali vecini, pastrand totodata osul si starea acestuia. Acest lucru permite fetei pacientului sa-si pastreze forma si expresiile.

Mentine integritatea dintilor sanatosi vecini, evitand deplasarea lor sau chiar distrugerea acestora

Atunci cand montate punti sau proteze mobile, dintii vecini sunt afectati atat de presiunea pusa pe ei cat si de modul in care osul maxilar se deterioreaza. Datorita implanturilor dentare, aceste structuri sunt pastrate in stare optima. Acest beneficiu prelungeste foarte mult durata lor de viata pe termen lung.

Implanturile dentare sunt integrate usor si pacientul se obisnuieste pe loc cu ele

Implanturile sunt proiectate din materiale biocompatibile si nu produc reactii adverse.

Ajuta la evitarea inconvenientelor asociate protezelor detasabile

Instabilitatea, deteriorarea dintilor naturali adiacenti, uneori afectiunile de vorbire sau durerile la masticatie, toate sunt simptome implicate de proteze, pe care cei care au implanturi nu le vor simti.

Implanturile mentin structura osoasa

Stimuland maxilarul in zona unde a fost asezat, implantul ajuta la pastrarea osului prin limitarea pierderilor osoase in urma extractiei dintilor. In plus, sarcina pe os in timpul mestecarii il stimuleaza si previne absorbtia acestuia. In schimb, daca osul nu este utilizat in mod regulat, acesta se poate deteriora.

Implant dentar in Bucuresti | clinica stomatologica din Sector 2 | Elveto-dent.ro

implant dentar in Bucuresti

Implanturile ajuta la obtinerea confortului dorit

Implanturile se integreaza in os si sunt simtite ca niste dinti naturali si nu ca un corp strain, ofera o senzatie de confort. Pacientul isi recapata increderea in sine atunci cand vorbeste, mananca sau rade.

Implanturile sunt solutii de lunga durata

Succesul pe termen lung al implanturilor este asigurat din momentul in care plasarea implanturilor este realizata in mod profesionist, are loc monitorizarea periodica de catre dentist si se mentine corect igiena orala recomandata.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.