Clinică.ro
Promovare Clinica privata, promovare clinica stomatologica, informatii medicale, promovare dentist, stiri medicale

Avantajele unei proteze dentare pe implant

Ce se intampla cu pacientii tineri, care au nevoie de inlocuirea mai multor dinti si nu au suficiente resurse financiare pentru implanturi dentare? Medicii specialisti din cadrul cabinetului implantologiesector4.ro le pot recomanda proteza pe implant sau alte solutii protetice totale sau partiale.

0

Din nefericire, odata cu trecerea timpului sau din cauza unor factori medicali si nu numai, dantura este afectata. Dintii cad sau trebuie scosi, chiar si la pacienti de numai 30 de ani. Ce se intampla cu pacientii tineri, care au nevoie de inlocuirea mai multor dinti si nu au suficiente resurse financiare pentru implanturi dentare? Medicii specialisti din cadrul cabinetului implantologiesector4.ro le pot recomanda proteza pe implant sau alte solutii protetice totale sau partiale.

Proteza pe implant va ajuta sa redescoperiti placerea de a manca, de a zambi si de a vorbi cu incredere

Din pacate, unii pacienti nu mai cunosc placerea de a musca dintr-un mar sau dintr-un porumb copt din cauza dintilor lipsa sau a solutiilor stomatologice provizorii. Proteza pe implant este o solutie permanenta, ideala pentru pacientii tineri si mai putin tineri care nu mai pot vorbi, manca si rade cu incredere din cauza absentei dintilor si a maselelor.

Proteza dentara pe implant este realizata in asa fel incat pacientii sa poata articula cuvintele in mod corect, sa mestece corect mancarea inainte de a o inghiti, sa poata rade din tot sufletul si sa zambeasca in fata unui auditoriu cu un suras care sa-i scoata din anonimat. Acest tip de proteza dentara merge mana in mana cu implanturile si ofera suportul solicitat pentru a avea mobilitate.

Alte tipuri de proteze dentare

Proteza dentara totala este recomandata pentru inlocuirea tuturor dintilor naturali. Dintii de sus sunt inlocuiti cu o proteza dentara superioara, iar dintii de jos au o versiune cu totul noua, gratie unei proteze dentare inferioare. Proteza dentara partiala se recomanda atunci cand trebuie inlocuit cel putin un dinte, permitand continuitatea dintilor ramasi si impiedicand deplasarea acestora.

Proteza pe implant | implanturi dentare | implantologiesector4.ro

proteza pe implant

Protezele mobilizabile sunt necesare atunci cand lipsesc toti dintii de pe arcada superioara sau de pe cea inferioara, au un cost mult mai mic decat puntea totala pe implanturi, beneficiaza de o stabilitate foarte buna, permit o masticatie eficienta si o vorbire mai clara in comparatie cu proteza totala traditionala. In functie de materialul folosit, protezele dentare pot avea dinti ceramici, care imita perfect dintii naturali si rezista foarte bine in timp, dar si dinti din acril, un material foarte rezistent, care imita si el culoarea naturala a dintilor. Cu siguranta ca proteza dentara este cea mai buna solutie de inlocuire a dintilor lipsa.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.