Clinică.ro
Promovare Clinica privata, promovare clinica stomatologica, informatii medicale, promovare dentist, stiri medicale

Coroanele dentare: ce sunt, care este rolul lor si ce avantaje iti ofera?

Medicii stomatologi de la DentalProgress.ro au o vasta experienta in ceea ce priveste aplicarea coroanelor dentare, avand capacitatea de a lucra pe danturi de diferite tipuri si forme. Mai mult, specialistii stiu cum sa construiasca o relatie de incredere cu pacientii, explicandu-le pas cu pas ceea ce fac in timpul interventiei.

0

Dantura trebuie ingrijita in permanenta, cu ajutorul unei igiene orale corespunzatoare. Daca, insa, la un moment dat, adultii observa ca au probleme vizibile la unul sau mai multi dinti, trebuie sa apeleze de urgenta la un medic specialist, pentru ca s-ar putea sa aiba nevoie de un tratament adecvat, precum coroane de zirconiu. Inainte de a incepe tratamentul, pacientii trebuie sa fie bine informati in ceea ce priveste procedura la care urmeaza sa fie supusi.

Ce sunt coroanele dentare?

Coroanele dentare reprezinta lucrari protetice, cu ajutorul carora dintii sunt inveliti, astfel incat sa poata fi folositi optim in continuare. Interventiile sunt non-invazive, iar medicii de specialitate pot folosi anestezice, astfel incat pacientii sa nu simta deloc durere.

Care sunt conditiile ce trebuie indeplinite pentru ca pacientii sa beneficieze de coroane dentare?

Exista cateva conditii care trebuie indeplinite simultan pentru ca adultii sa poata beneficia de coroane. Printre acestea se numara urmatoarele: dintii nu trebuie sa fie mobili, apoi trebuie slefuiti, pentru a fi pregatiti pentru procesul de invelire si, mai mult, trebuie sa fie sanatosi. In acelasi timp, partea coronara a dintilor trebuie sa fie suficient de rezistenta, astfel incat sa sustina lucrarea.

Care este rolul coroanelor dentare?

Despre coroanele dentare, pacientii trebuie sa stie ca reprezinta o necesitate atunci cand dintii dau semne ca incep sa se deterioreze. Din punct de vedere estetic, coroanele trebuie sa se integreze perfect ca forma, marime, dar si culoare cu dintii vecini. In ceea ce priveste functia masticatorie, coroanele trebuie sa fie suficient de bine modelate, pentru ca masticatia sa fie realizata confortabil. In timpul meselor, pacientii nu trebuie sa simta diferente intre dintii naturali si cei inveliti de coroane. De asemenea, coroanele trebuie sa fie suficient de rezistente, astfel incat sa pastreze ori sa creasca rezistenta dintilor pe care ii acopera.

Avantajele de a opta pentru coroane dentare

Cei care apeleaza la serviciile specialistilor de la clinica stomatologica Dental Progress in vederea constructiei unor coroane vor beneficia pe terme lung de avantaje semnificative: dintii sunt refacuti din punct de vedere estetic, dar si functional, coroanele fiind cimentate in mod definitv, pacientii nu au nevoie decat de cateva sedinte pentru realizarea coroanelor, iar ulterior se pot obisnui cu acestea intr-o perioada destul de scurta.

Coroane de zirconiu | clinica stomatologica Dental Progress | DentalProgress.ro

coroane de zirconiu

Medicii stomatologi de la DentalProgress.ro au o vasta experienta in ceea ce priveste aplicarea coroanelor dentare, avand capacitatea de a lucra pe danturi de diferite tipuri si forme. Mai mult, specialistii stiu cum sa construiasca o relatie de incredere cu pacientii, explicandu-le pas cu pas ceea ce fac in timpul interventiei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.