Clinică.ro
Promovare Clinica privata, promovare clinica stomatologica, informatii medicale, promovare dentist, stiri medicale

Cand devine durerea de masea cauza prezentarii la un cabinet de urgente stomatologice

De regula, oamenii se prezinta la cabinetul de urgente stomatologice in sector 6 cu sediul online PlazaDent.ro abia in ceasul al 12-lea, cand durerea este atat de chinuitoare, incat nu o mai pot alina cu nimic, cand starea de disconfort este maxima si acestia nu mai pot manca, vorbi sau nu se mai pot concentra asa cum trebuie

0

De regula, oamenii se prezinta la cabinetul de urgente stomatologice in sector 6 cu sediul online PlazaDent.ro abia in ceasul al 12-lea, cand durerea este atat de chinuitoare, incat nu o mai pot alina cu nimic, cand starea de disconfort este maxima si acestia nu mai pot manca, vorbi sau nu se mai pot concentra asa cum trebuie.

Este important ca inainte de a ajunge in aceste situatii, pacientii sa se ingrijeasca asa cum se cuvine de igiena lor orala, sa se asigure ca nu exista o alta complicatie care sa le provoace aceasta durere, sa nu ia medicatie fara acordul medicului si sa aiba incredere ca daca vor pasi pragul unui cabinet de specialitate, tratamentele aplicate le vor face bine.

Cauze, tipuri si tratament pentru durerea de masea care trimite pacientul la cabinetul de urgente stomatologice in sector 6

Pentru a intelege de cate tipuri sunt durerile de masele, este important ca pacientii sa inteleaga factorii declansatori ai acestora. Cariile sunt primii si cei mai importanti factori declansatori, care afecteaza smaltul si dentina dintilor, care se pot extinde adanc, in interiorul dintelui si care afecteaza pulpa dentara. Cariile se pot extinde adanc, chiar in interiorul dintelui, pot afecta pulpa dentara si pot sensibiliza dintele la anumiti stimuli.

In alta ordine de idei, bolile gingivale sunt o alta cauza a durerilor dentare, asa cum sustin medicii specialisti care reprezinta o clinica dentara in Bucuresti renumita in intreaga tara. In general, bolile gingivale nu reprezinta o urgenta stomatologica, insa pentru a preveni durerile de acest tip trebuie efectuat un detartraj cel putin o data pe an.

Clinica dentara in Bucuresti | Urgente stomatologice in sector 6 | PlazaDent.ro

urgente stomatologice in sector 6

Sensibilitatea dentara poate da dureri de dinti, dar si fracturile de dinti sau de masele. Fisurarea dintilor reprezinta un motiv important pentru care pacientii se prezinta la medicul stomatolog, dar si deteriorarea obturatiilor vechi sau chiar pierderea acestora. Sunt si situatii in care durerea este provocata de un abces dentar sau de infectia molarului de minte, iar atunci specialistii trebuie sa actioneze rapid si eficient.

Durerea de dinti poate fi acuta, cronica, la contact sau atingere si numai in cazul in care nu cedeaza la analgezice, este insotita de tumefactie, de pulsatii si de febra pacientul trebuie sa se prezinte la urgente. In cazul in care durerea apare si dispare, isi poate face o programare in cadrul cabinetului pentru a putea fi vazut de catre un specialist.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.