Clinică.ro
Promovare Clinica privata, promovare clinica stomatologica, informatii medicale, promovare dentist, stiri medicale

Ce servicii ofera un cabinet stomatologic in Bucuresti?

Clinica stomatologica din Bucuresti pune la dispozitia clientilor nu mai putin de 10 servicii diferite.

0

Majoritatea clinicilor din capitala sunt printre cele mai bine dotate din tara, iar serviciile oferite intr-un cabinet stomatologic in Bucuresti sunt extrem de variate. Din aceste motive, multe persoane aleg sa se deplaseze in capitala pentru a merge la stomatolog, mai ales atunci cand au nevoie de lucrari mai complexe.

Standardele intr-un cabinet stomatologic in Bucuresti

Majoritatea cabinetelor stomatologice din Bucuresti respecta standarde inalte, pentru a se asigura ca le ofera clientilor un mediu confortabil si sigur. Standardele sunt garantate de pregatirea si de experienta medicilor stomatologi, precum si de aparatura de ultima generatie folosita in cabinetele dentare. In plus, o persoana care urmeaza sa aiba o interventie stomatologica se poate interesa de experientele altor pacienti intr-un anumit cabinet dentar, care pot atesta calitatea serviciilor din clinica respectiva.

Cabinetele dentare din capitala ofera servicii de top

Cele mai multe cabinete dentare din Bucuresti le ofera pacientilor o varietate de servicii pentru imbunatatirea starii danturii. De exemplu, o clinica stomatologica din Bucuresti pune la dispozitia clientilor nu mai putin de 10 servicii diferite. Pe site-ul ImplantologieSector4.ro sunt mentionate urmatoarele:

  • endodontie;

  • extractie dentara;

  • implantologie;

  • parodontologie;

  • PRGF;

  • profilaxie;

  • protetica;

  • proteza pe implant;

  • sinus lift;

  • urgente stomatologice.

Toate acestea sunt realizate de medici cu experienta, care pun nevoile pacientului pe primul plan, oferindu-le solutii pentru orice tip de problema. Calitatea actului medical este confirmata si de catre pacienti multumiti de experienta avuta si de serviciile oferite.

Cabinet stomatologic in Bucuresti | ImplantologieSector4.ro

cabinet stomatologic in Bucuresti

Preturile serviciilor stomatologice din Bucuresti

Este drept, preturile serviciilor stomatologice realizate in clinicile din Bucuresti sunt ceva mai ridicate. Totusi, acestea sunt justificate, tinand cont de standardele inalte pe care le ofera medicii. Un pret decent pentru o consultatie se situeaza intre 60 si 120 de lei, iar o plomba costa de la 180 pana la 300 de lei, in functie de marimea cariei. Pentru o extractie de dinte, pacientii platesc intre 180 si 240 de lei, iar extractia unui molar de minte incepe de la 200 de lei si poate ajunge chiar la 600 daca este vorba despre un molar inclus.

Se poate observa ca interventiile de baza intr-o clinica dentara din Bucuresti nu sunt extrem de costisitoare, iar serviciile oferite de cabinetele dentare bune se ridica la cele mai inalte asteptari.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.