Clinică.ro
Promovare Clinica privata, promovare clinica stomatologica, informatii medicale, promovare dentist, stiri medicale

Igiena dentara in calatorii

Sfaturi pertinente despre ingrijirea orala in calatorii, puteti primi de la echipa medicala a Dental Crown Health, cabinet stomatolog in Dristor. Aici puteti avea parte si de servicii de calitate, nu doar de consultatii profesionale.

0

Sarbatorile au trecut, vremea rece s-a instalat si poate credeti ca nu e tocmai timpul potrivit pentru o vacanta, insa iarna este cel mai bun anotimp de a programa o escapada. Biletele sunt mai ieftine, cazarea la fel, zonele turistice sunt libere si puteti vizita totul in liniste, toate numai bune pentru o vacanta de succes din toate punctele de vedere.

Multi oameni declara ca in avion experimenteaza niste dureri de dinti care inceteaza odata cu aterizarea. Acest lucru ar putea avea o cauza. Pentru a o descoperi, cel mai bine ar fi sa vizitati medicul stomatolog chiar inainte de calatorie. Durerile de dinti in timpul zborului pot aparea din cauza presiunii, a inaltimii, dar si a fisurilor sau a altor traume pe care dintii le-au suferit candva.

Cu toate acestea, nu trebuie sa renuntati la placerea de a calatori. Luati toate masurile de precautie si lasati aventura sa va copleseasca. Mai intai de toate, nu uitati sa puneti in bagaj tot ce este necesar pentru o ingrijire orala corespunzatoare chiar si in vacanta. Avand in vedere ca rutina de ingrijire trebuie sa fie o activitate fara de care nu puteti incepe si sfarsi ziua, din bagaj nu ar trebui sa lipseasca: periuta si pasta de dinti, ata dentara si apa de gura sau spray-ul dezinfectant pentru dinti.

Nu va impachetati periuta de dinti intr-un mediu umed si inchis unde bacteriile se pot reproduce usor, ci utilizati o cutie cu gauri pentru periuta de dinti, iar aceasta va avea suficient aer. Periutele de dinti se gasesc oriunde, asa ca daca nu doriti sa o luati in bagaj, o puteti cumpara cand ajungeti. La fel este si cu celelalte produse de ingrijire dentara.

In vacanta oamenii sunt liberi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-si schimbe rutina de ingrijire, mai ales cea orala. Noile aventuri, bauturi, alimente, toate contribuie la schimbarea pH-ului oral, deci si ingrijirea ar trebui sa fie mai atent facuta.

Cel mai bun cabinet stomatolog in Dristor | cabinetstomatolog.ro

cabinet stomatolog in Dristor

Sfaturi pertinente despre ingrijirea orala in calatorii, puteti primi de la echipa medicala a Dental Crown Health, cabinet stomatolog in Dristor. Aici puteti avea parte si de servicii de calitate, nu doar de consultatii profesionale. Aceasta clinica stomatologica din sector 3 chiar este recunoscuta pentru serviciile de inalta calitate pe care le ofera pacientilor. Pe site-ul cabinetstomatolog.ro puteti afla toate detaliile care va intereseaza!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.