Clinică.ro
Promovare Clinica privata, promovare clinica stomatologica, informatii medicale, promovare dentist, stiri medicale

3 situatii in care trebuie sa apelezi la serviciile de urgente stomatologice

Pentru mai multe detalii puteti acceasa site-ul PlazaDent.ro

0

Oricare ar fi problema medicala cu care se confrunta, daca aceasta devine de nesuportat sau poate pune in pericol viata, oamenii trebuie sa se prezinte cat mai repede la medic, iar urgentele dentare sunt la fel de importante ca oricare alte tipuri de urgente medicale.

De aceea, pentru situatiile in care acestia pot prezenta unele probleme dentare grave, trebuie sa stie o clinica medicala in care sunt oferite si servicii de urgente stomatologice in sector 6, Plaza Dent fiind una dintre cele mai populare astfel de clinici dentare.

Cu toate acestea, unii oameni amana vizita la stomatolog pana in momentul in care simptomele cu care se confrunta devin de nesuportat sau cand problema dentara a evoluat. Prin urmare, este important sa stie ca oricare dintre situatiile prezentate in continuare reprezinta o urgenta stomatologica:

  • Hemoragia postextractionala

Orice extractie dentara este insotita de sangerare, care se va opri in scurt timp si care va forma cheaguri de sange pentru a ajuta la vindecare. In situatiile in care sangerarea postextractionala continua dupa mai multe ore sau reapare, este absolut necesar ca pacientul respectiv sa fie consultat de un medic dentist.

Stomatologie din sector 6 | Urgente stomatologice in sector 6 | PlazaDent.ro

urgente stomatologice in sector 6

  • Chiar si pulpita acuta este o urgenta stomatologica

Pacientii care se confrunta cu o durere care pulseaza, care apare in urma inflamatiei pulpei dentare, ar trebui sa trateze cu seriozitate o astfel de problema stomatologica si sa se prezinte cat mai curand la medicul dentist, pentru a descoperi cauza problemei respective.

In astfel de cazuri, medicii de la PlazaDent.ro vor putea stabili si schemele de tratamente potrivite.

  • Pericoronarita dintilor inclusi

Se intampla adesea ca molarii de minte sa nu erupa si sa cauzeze o multime de neplaceri sau probleme, de la o eruptie incompleta sau nefireasca, la blocarea acestora in gingie. In astfel de cazuri, aparitia unei infectii la nivelul gingiei care inconjoara molarul – denumita pericoronarita – este un efect des intalnit, dar in care oamenii ar trebui sa mearga de urgenta la clinica de stomatologie din sectorul 6, Plaza Dent.

In concluzie, si problemele stomatologice trebuie tratate cu aceeasi atentie si seriozitate ca orice alta problema de sanatate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.