Clinică.ro
Promovare Clinica privata, promovare clinica stomatologica, informatii medicale, promovare dentist, stiri medicale

Care sunt accesoriile necesare unui fotoliu rulant? Cum sunt acestea utile?

Pentru a se putea bucura de astfel de fotolii rulante complete, este important sa fie cumparate de la distribuitori autorizati, cum este magazinul online MagazinulOrtopedic.ro

0

Persoanele care pot avea nevoie de fotolii rulante pot fi de diferite tipuri, de la cei batrani si neputinciosi, la copii sau tineri care sufera – temporar sau permanent – de o afectiune care ii impiedica sa se deplaseze pe propriile picioare.

De asemenea, cauzele care pot necesita un astfel de dispozitiv medical ortopedic sunt foarte variate. Tocmai de aceea, pe piata sunt disponibile mai multe tipuri de fotoliu rulant, caruia ii pot fi atasate diferite accesorii, pentru a imbunatati experienta celor care il folosesc.

Ce fel de accesorii pot fi atasate unui fotoliu rulant?

Principalele categorii de fotolii rulante sunt manuale sau electrice, cele pliabile fiind foarte apreciate de persoanele care sufera de un handicap care le afecteaza sistemul locomotor.

Numai ca acestor fotolii cu rotile le pot fi adaugate si diferite accesorii, principalele obiective ale acestora fiind cresterea gradului de confort al pacientului si eficienta in utilizare, indiferent ca este manevrat chiar de pacient sau de o persoana insotitoare.

Fotoliu rulant | Carucior rulant | MagazinulOrtopedic.ro

fotoliu rulant

Astfel ca un spatar rabatabil si un sezut capitonat vor permite pacientului sa isi regleze caruciorul rulant conform nevoilor si preferintelor sale.

Suportul pentru picioare si bratele capitonate au si ele un aport important la confortul persoanei care foloseste fotoliul cu rotile, pe cand buzunarele sau spatiile de depozitare ale acestora le permit sa tina in siguranta obiectele personale.

In schimb, sistemul de franare si elementele de prindere sau de blocare, fac parte din sistemele de siguranta ale unui fotoliu rulant, mai ales in cazul persoanelor cu un grad avansat de handicap, care au afectata mobilitatea atat in ceea ce priveste membrele inferioare, cat si mobilitatea membrelor superioare.

De unde pot fi cumparate accesorii pentru carucioarele rulante?

In general, cele mai multe modele de carucioare rulante vin dotate cel putin cu o parte din accesoriile necesare unui astfel de dispozitiv ortopedic. Pentru a se putea bucura de astfel de fotolii rulante complete, este important sa fie cumparate de la distribuitori autorizati, cum este magazinul online MagazinulOrtopedic.ro.

Prin urmare, exista mai multe aspecte de care trebuie sa se tina cont in alegerea scaunului rulant, iar accesoriile sunt unele dintre ele.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.