Clinică.ro
Promovare Clinica privata, promovare clinica stomatologica, informatii medicale, promovare dentist, stiri medicale

Doresti sa achizitionezi un aparat ecograf performant? Med Tehnica iti ofera cele mai avantajoase variante!

Cei interesati pot accesa site-ul companiei, Med-Tehnica.ro. Aici se poate analiza intreaga gama de dispozitive performante, cum ar fi si aparatele ecograf

0

Orice clinica sau spital dispune de un aparat ecograf, extrem de necesar atunci cand se doreste diagnosticarea diverselor afectiuni de catre medici. Med Tehnica este una dintre cele mai cunoscute companii de distributie care comercializeaza cele mai calitative si rezistente echipamente medicale, la preturi foarte bune.

Cei interesati pot accesa site-ul companiei, Med-tehnica.ro. Aici se poate analiza intreaga gama de dispozitive performante, cum ar fi si aparatele ecograf. Oferta este destul de variata asa ca se recomanda achizitionarea cu mare atentie, astfel incat dispozitivul sa indeplineasca toate specifactiile necesare.

Tot aici se pot analiza si dispozitivele de reabilitare, mobilierul medical, accesoriile medicale, cum ar fi tensiometre, orteze sau nebulizatoare si multe alte echipamente. Producatorii cu care Med Tehnica colaboreaza au o experienta vasta in domeniul medical si reusesc sa realizeze cele mai inovative produse.

La ce este folosit un aparat ecograf?

Un aparat ecograf are o importanta deosebita in orice clinica medicala sau spital. Ecografia, numita si sonografie este o procedura care foloseste unde sonore pentru a dezvolta imagini cu ceea ce se intampla in interiorul corpului.

Aparatul ecograf este asociat des cu evaluarea femeilor gravide, insa acesta poate fi folosit si pentru a se monitoriza o anumita afectiune din organism, o afectiune la nivelul inimii, ficatului, rinichilor sau abdomenului. Deci, aparatul ecograf este folosit in multe situatii medicale.

Achizitionarea unui aparat ecograf: aspecte importante

Achizitionarea unui astfel de dispozitiv trebuie sa fie facuta cu mare atentie, astfel incat produsul ales sa indeplineasca toate specificatiile tehnice necesare. Med Tehnica ofera clientilor sai posibilitatea cumpararii unui aparat ecograf portabil sau fix.

Tensiometre | Aparat ecograf | Med-Tehnica.ro

aparat ecograf

In acest fel, in functie de nevoile fiecarui cadru medical se poate alege tipul de aparat ecograf. Exista cateva caracteristici ce trebuie luate in considerare atunci cand se achizitioneaza un astfel de dispozitiv. Acestea sunt:

  • imagistica;
  • frecventa;
  • puterea;
  • optiunea 3D/4D.
Din ce este format un aparat ecograf?

Un aparat ecograf este alcatuit dintr-o consola de computer, un traductor atasat si un ecran video. Traductorul este sub forma unui dispozitiv mic, portabil.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.