Clinică.ro
Promovare Clinica privata, promovare clinica stomatologica, informatii medicale, promovare dentist, stiri medicale

Cum gestioneaza pacientii urgentele stomatologice inainte de a ajunge la medic?

Urgentele stomatologice sunt acele situatii in care pacientii trebuie sa se prezinte de urgenta la medicul stomatolog

0

Urgentele stomatologice sunt acele situatii in care pacientii trebuie sa se prezinte de urgenta la medicul stomatolog. Acestea implica dureri serioase, posibilitatea aparitiei unor complicatii, disconfort si alte lucruri care nu sunt tocmai placute.

Urgentele dentare implica aparitia unui abces dentar, dureri cauzate de o fractura sau pierderea unui dinte, precum si dureri cauzate de molarul de minte, iar exemplele nu se opresc aici. Pacientii trebuie sa stie nu numai care sunt procedurile necesare in cazul unei urgente stomatologice, ci si ce trebuie sa faca inainte de a ajunge la medic pentru a nu compromite reusita tratamentului.

Ce masuri trebuie sa ia pacientii inainte de a trata urgentele stomatologice

Inainte de a se prezenta la medicul specialist pentru a trata urgentele stomatologice, este recomandat ca pacientii sa nu isi administreze singuri medicamente, mai ales antibiotice. Pot sa isi administreze calmante sau medicamente care au scopul de a-i scapa de durere pe o perioada scurta de timp, pana ce ajung la cabinet.

Se vor evita de asemenea si stimulii ce declanseaza sau ce sporesc disconfortul dentar, si anume rece si dulce, alimentele fierbinti sau dure. Se va pastra o igiena riguroasa a cavitatii bucale fara a o traumatiza.

Igiena dentara poate fi pastrata cu ajutorul unui periaj corect efectuat, cu metode de igienizare auxiliare recomandate de medicul specialist, precum ata dentara, apa de gura, dusul bucal. Se recomanda periajul dintilor de doua ori pe zi pentru indepartarea placii bacteriene care poate cauza cele mai multe probleme , chiar si urgente dentare.

In plus, inainte de a se prezenta la medicul specialist pentru a trata o urgenta dentara, se recomanda ca pacientul sa apeleze la un medic cunoscut, la un cabinet medical de incredere, in care urgentele sunt tratate asa cum se cuvine, fara ca pacientii sa astepte zeci de minute la coada.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.