Clinică.ro
Promovare Clinica privata, promovare clinica stomatologica, informatii medicale, promovare dentist, stiri medicale

Accesorii care nu ar trebui sa lipseasca niciodata unui cadru medical

Uniforme medicale | www.medifashion.ro

0

La fel ca in oricare alta meserie, cadrele medicale au cateva instrumente de incredere la care nu pot renunta niciodata. Cum un mecanic are sculele lui, coafezele au foarfece, iar croitorii au masini de cusut, cadrele medicale au unele instrumente care devin parte a cine sunt ei. Iata cateva dintre cele mai utile instrumente ale unui cadru medical!

O asistenta medicala ar trebui sa tina atat la aspectul sau exterior si profesional, cat si la cel functional. Avand in mine un aspect profesional si functional oricarui cadru medical ar trebui sa-i fie mai usor sa aleaga uniforma si instrumentele necesare. Multe asistente medicale aleg scrub-uri cu buzunare care sunt obligatorii. De la stetoscoape la instrumente de scris, toate isi pot gasi locul in buzunarele asistentelor. Inainte de a cumpara o tunica sau un pantalon, verificati daca au suficiente buzunare si daca sunt destul de rezistente pentru a depozita tot ce aveti nevoie in timpul serviciului.

Stetoscopul ar trebui sa faca parte din imaginea oricarui cadru medical. In timp ce pentru angajatii din unele domenii medicale nu este necesara purtarea in permanenta a unui stetoscop, in altele acesta este absolut necesar. Inainte de a achizitiona un stetoscop, asigurati-va ca este de cea mai buna calitate si ca poate indeplini cu succes functia pentru care a fost creat.

Ceasul este un alt accesoriu absolut indispensabil indiferent de domeniul in care activati. Acesta poate fi folosit pentru a verifica pulsul pacientilor, dar si pentru a va da seama cand este ora de tratament sau ora la care aveti de indeplinit anumite sarcini. Desi ceasurile de perete sunt prezente peste tot in institutiile medicale, nu intotdeauna va fi comod sa va folositi de ele. Un ceas de mana chiar este necesar oricarui cadru medical.

Chiar daca nu intra in atributiile dumneavoastra sa scrieti retete, un creion, pix sau stilou pot fi foarte utile in anumite momente. Un pacient ar avea nevoie sa faceti o recomandare scrisa sau poate fi necesar sa semnati niste documente. Indiferent de situatie, un instrument de scris nu ar trebui sa lipseasca.

Uniforme medicale | www.medifashion.ro

Toate aceste accesorii stau bine langa o uniforma potrivita, iar pe aceasta o puteti alege de la magazinul de moda medicala MediFashion. De aici puteti achizitiona bonete chirurgicale, saboti medicali, uniforme medicale Disney sau simple si multe alte accesorii si consumabile utile in oferirea unor consultatii de calitate. Accesati www.medifashion.ro si alegeti exact ce vi se potriveste in materie de uniforme medicale si accesorii!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.